GLAZENWASSER NODIG?

Streeploos schone ramen voor zowel particulieren als bedrijven!

Heeft u een vraag aan onze reinigingsspecialisten of wilt u een vrijblijvende offerte?

Bent u opzoek naar een Glazenwasser?

Voor veel mensen behoort het wassen van de ramen niet tot een favoriete bezigheid. Daarnaast zijn ramen er in veel soorten, maten en hoogtes waardoor deze soms moeilijk door uzelf te reinigen zijn.

Damra dienstverlening heeft ruim twintig jaar ervaring in het wassen van ramen en beschikt over alle nodige hulpmiddelen om zelfs de moeilijkst bereikbare ramen streeploos te wassen.

Het wassen van ramen met de hand.

Het wassen van uw ramen kan op veel verschillende manieren. Het wassen van de ramen met de hand is de meest bekende en traditionele methode die wij gebruiken. Onze glazenwassers maken gebruik van een inwasser met vacht en een raamtrekker om de ramen streeploos schoon te maken.

Deze methode wordt vaak gebruikt voor ramen aan de binnenzijde van objecten en/of makkelijk te bereiken ramen tot ongeveer 10 meter hoog.

Daarnaast wassen onze glazenwassers ook ramen vanuit een gondel en hoogwerker met de hand. Als klant van Damra Dienstverlening bepaalt u zelf hoe u de ramen door ons wilt laten wassen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en de voordelenhiervan.

Ramen wassen en zonnepanelen reinigen met ons Tuckerpole systeem.

U heeft ons of onze collega glazenwassers vast al wel eens zien staan met een grote telescoopsteel tijdens de glazenwas werkzaamheden. Deze methode wordt steeds meer gebruikt onder de glazenwassers, doordat moeilijk bereikbare ramen eenvoudiger schoongemaakt kunnen worden. Daarnaast is deze methode een stuk veiliger voor de glazenwasser, omdat het gebruik van een ladder en andere attributen niet meer nodig is.

Naast de voordelen voor de glazenwassers, zijn er ook zeker voordelen te noemen voor de klant. Het reinigen van bijvoorbeeld kozijnen, boeidelen en plaatwerk is door het gebruik van een Tuckerpole een veel minder tijdrovende klus en dat scheelt enorm in de kosten voor onze klanten. Daarnaast kunnen wij heel efficiënt uw zonnepanelen reinigen met onze Tuckerpole. Met een speciale borstel zorgen wij voor perfect schone en krasvrije zonnepanelen.

Wat is precies een Tuckerpole?

Een Tuckerpole is een installatie met waterreservoir met speciaal osmose water. Dit water wordt bij ons op de zaak gefilterd waardoor het water geen mineralen bevat. De mineralen die in kraanwater zitten zorgen namelijk voor de welbekende vervelende vlekken en kalkstrepen op de ramen en andere gladde oppervlakken. Dit water wordt door middel van een pomp door een dunne slang naar onze speciale raamborstel gepompt. Zo zijn wij in staat om de ramen goed te borstelen en te spoelen tot een hoogte van ongeveer 16 meter.

Particulier & bedrijven

Wij voeren schoonmaak- en dienstverleningsklussen uit voor zowel particulieren als bedrijven.

Afspraak is afspraak

Het klinkt misschien heel cliché, maar bij ons staat het nakomen van afspraken met stip op één!

Alles onder één dak

Door ons brede dienstenpakket kunnen wij de meest uiteenlopende opdrachten voor u uitvoeren.

Schoonmaakbedrijf Emmen

Damra dienstverlening

Contactgegevens

Dagpauwoog 30
7826 GD Emmen
KvK: 04064931
Tel: 06 21553181
info@damradienstverlening.nl

Direct contact