VLOERONDERHOUD

Voor het (periodiek) laten reinigen van o.a. linoleum, pvc, beton, tegelvloeren, hoog- en laagpolig tapijt.

Heeft u een vraag aan onze reinigingsspecialisten of wilt u een vrijblijvende offerte?

Wij reinigen vrijwel elke type vloer

Elke type vloer heeft zijn eigen unieke eigenschappen zoals: de hardheid, materiaal samenstelling, dichtheid en kleur. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de manier waarop deze vloeren onderhouden/schoongemaakt moeten worden nogal sterk kunnen verschillen. Damra Dienstverlening beschikt over ruim 20 jaar werkervaring in het reinigen en conserveren van vrijwel alle type harde- en zachte vloeren.

Vloeronderhoud van harde vloeren

Onder het reinigen van harde type vloeren worden vaak vloeren verstaan zoals: betonvloeren, pvc, zeil, houten vloeren, tegelvloeren, gietvloeren, linoleum en marmoleum. Elke type vloer heeft zijn eigen samenstelling en eigenschappen, waardoor ook de onderhoudsmethodes voor deze vloeren sterk verschillen.

Voor het reinigen van vloeren worden vaak water en speciale reinigingsmiddelen gebruikt om een vloer te reinigen, te beschermen of zelfs te re-coaten(strippen). Door onjuist gebruik van deze verschillende middelen kan een vloer ernstig beschadigd raken. Het is dan ook raadzaam om een specialist in te schakelen voor het reinigen van uw vloeren.

Door jarenlange kennis op het gebied van het reinigen van harde type vloeren en het gebruik van efficiënte reinigingsmiddelen en -machines kunnen wij elke gewenste klus voor u uitvoeren.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw vloer te beoordelen en een geschikt behandelplan samen te stellen.

Vloeronderhoud van zachte vloeren

Zachte vloeren zoals tapijt, tapijttegels, deurmatten en karpetten worden nog steeds veel gebruikt in kantoorpanden en woningen. Een groot voordeel van deze zachte type vloeren is dat ze een geluiddempend effect hebben, waardoor de akoestiek in een ruimte sterk verbetert. Toch wordt er tegenwoordig vaak gekozen voor ‘onderhoudsvrije en gemakkelijk te reinigen’ vloeren zoals PVC en laminaat.

Zachte vloeren nemen nou eenmaal meer vuil op dan de meeste harde vloeren, maar zijn hierdoor niet per direct onderhoudsvrijer of moeilijker te reinigen. Damra Dienstverlening heeft ruim 20 jaar ervaring in het reinigen van alle type zachte vloeren. Daarnaast reinigen wij niet alleen vloerbedekking, ook het beschermen van zachte type vloeren tegen nieuwe vervuiling behoort tot ons dienstenpakket.
Wij gebruiken de volgende reinigingsmethoden en behandelingen voor zachte type vloeren:

  • Sproei extractie methode
  • Bonnet methode
  • Koolzuur methode
  • Impregneren (beschermen) tegen nieuwe vervuiling

Onze reinigingsspecialisten beoordelen graag vrijblijvend uw zachte type vloer om een op maat gemaakt behandelplan samen te stellen.

Particulier & bedrijven

Wij voeren schoonmaak- en dienstverleningsklussen uit voor zowel particulieren als bedrijven.

Afspraak is afspraak

Het klinkt misschien heel cliché, maar bij ons staat het nakomen van afspraken met stip op één!

Alles onder één dak

Door ons brede dienstenpakket kunnen wij de meest uiteenlopende opdrachten voor u uitvoeren.

Schoonmaakbedrijf Emmen

Damra dienstverlening

Contactgegevens

Dagpauwoog 30
7826 GD Emmen
KvK: 04064931
Tel: 06 21553181
info@damradienstverlening.nl

Direct contact