Hogedruk reiniging

Voor het reinigen van o.a. uw terras, balkon en oprit.

Heeft u een vraag aan onze reinigingsspecialisten of wilt u een vrijblijvende offerte?

Reiniging onder hoge druk

Bij sommige vervuiling biedt alleen het gebruik van een hogedrukreiniger de oplossing voor een echt schoon resultaat. Door water onder hoge druk (BAR) door een lans te spuiten, kan vastzittende vervuiling los gespoten worden zonder de onderlaag te beschadigen.

Onze hogedrukreinigers kunnen in druk en watertemperatuur afgestemd worden naar de verschillende soorten vervuiling en onderlaag van het te reinigen oppervlak. Daardoor kan onze hogedrukreiniger ingezet worden voor veel verschillende schoonmaakwerkzaamheden.

Het reinigen van uw terras, oprit of balkon

Zodra het zonnetje begint te schijnen en de temperatuur het toelaat, willen we graag weer genieten van onze tuin of ons balkon. Helaas wordt deze omgeving constant door het weer en de omgeving beïnvloedt.

Na een tijdje nemen vervuiling zoals mossen, algen en aardewerk de overhand, waardoor uw buitenomgeving minder aangenaam wordt om lekker te vertoeven. Met onze speciale hogedrukreiniger kunnen wij uw terras, balkon en oprit weer schoon en fris maken zodat u weer zorgeloos kunt genieten!

Wist u dat een schoon terras ook zorgt voor schoner houtwerk,  schonere ramen en het behoud van uw gevel? U heeft met een schoon terras namelijk veel minder last van opspattend vuil water.

Gevelreiniging door middel van hoge druk

Ook voor het specialistisch reinigen van uw gevel bent u bij Damra dienstverlening aan het juiste adres! Onder gevelreiniging wordt het reinigen van gevels van gebouwen en woningen verstaan. Door organische vervuiling kan uw gevel vervuild raken waardoor deze zijn frisse uitstraling kwijtraakt en in sommige gevallen zelfs beschadigd raakt. U kunt hierbij denken aan verkleuring door aanslag, algen of door klimop begroeiing.

Daarnaast hebben gevels een grote aantrekkingskracht op ”graffiti kunstwerken” en gevelverf. In dit geval kunnen wij u ook de helpende hand bieden bij het verwijderen van deze ongewenste vervuiling. Omdat de kans is groot dat dezelfde gevel weer opnieuw wordt beschilderd, adviseren wij u graag over de mogelijkheden om uw gevel in de toekomst te beschermen tegen dit soort praktijken.

Wij reinigen/beschermen gevels op de volgende manieren:

  • Chemische reiniging
  • Stoom reiniging
  • Stralen
  • Impregneren (beschermende laag)

Particulier & bedrijven

Wij voeren schoonmaak- en dienstverleningsklussen uit voor zowel particulieren als bedrijven.

Afspraak is afspraak

Het klinkt misschien heel cliché, maar bij ons staat het nakomen van afspraken met stip op één!

Alles onder één dak

Door ons brede dienstenpakket kunnen wij de meest uiteenlopende opdrachten voor u uitvoeren.

Schoonmaakbedrijf Emmen

Damra dienstverlening

Contactgegevens

Dagpauwoog 30
7826 GD Emmen
KvK: 04064931
Tel: 06 21553181
info@damradienstverlening.nl

Direct contact